Poromagia

Kirjoittaja Aihe: [Turku] Fantsun turnaukset ja tapahtumat 2020  (Luettu 17208 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Fantasiapelit Turku

Vs: [Turku] Fantsun turnaukset ja tapahtumat 2020
« Vastaus #30 : 07.07.20 - klo 23:35 »
Huomenna draftataan sitten Core Set 2021 klo 17.

Poissa Fantasiapelit Turku

Vs: [Turku] Fantsun turnaukset ja tapahtumat 2020
« Vastaus #31 : 20.07.20 - klo 11:48 »
(In english below) Nyt saatiin vihdoinkin Eventlink toimimaan, niin kaikki te ihanat pelaajat jotka omistatte älypuhelimen johon voi ladata asioita Google Playsta tai App Storesta pyydän että lataatte MTG Companion Appin. Sovellus on erittäin kätevä turnausväline, johon saatte pushilmoituksen paritusten julkaisusta ja näette oman vastustajanne ja lisäksi (ja turnausjärjestäjälle tärkeimpänä) voitte ilmoittautua turnaukseen pelkästään tietämällä kyseisen turnauksen event koodin. Eli kaikki pikajalkaa lataamaan, keskiviikon turnauksessa käytämme Appia ja todennäköisesti julkistan kyseisen eventin koodin jo huomenna kun formaatti varmistuu!
-----------------------
We finally got Eventlink to work, so all of you wonderful players who own smart phone, in which you can download apps from Google Play or App Store, please download MTG Companion App. The app is extremely conventional tournament application, in which you will get a push notification when pairings are up and you will see your pairings from there and (most importantly for tournament organizer) you can sign for tournaments just by knowing that tournaments even code. So please go download the app, since we will be using Eventlink for Wednesdays event and I will publish the event code most likely tomorrow when the format is confirmed!

Kiitos terveisin teidän ihana tuomarisedönne Jarno.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wizards.winter_orb&hl=en
https://apps.apple.com/us/app/magic-the-gathering-companion/id1455161962

Poissa Fantasiapelit Turku

Vs: [Turku] Fantsun turnaukset ja tapahtumat 2020
« Vastaus #32 : 21.07.20 - klo 21:48 »
Huomenna Modernia klo 17.

Poissa Fantasiapelit Turku

Vs: [Turku] Fantsun turnaukset ja tapahtumat 2020
« Vastaus #33 : 02.08.20 - klo 13:18 »
https://doodle.com/poll/uukacedh7k6sk27a
Keskiviikkoäänestys nyt Doodlen kautta koska maksimipelaajamäärä on 13 pelaajaa. Äänestäjät ovat siis etusijalla keskiviikon eventissä. Tällä kertaa vaihtoehtoina ovat vain nuo neljä perusformaattia, sillä tietääkseni Doodleen ei saa lisää vaihtoehtoja joten jos mieleenne tulee formaatteja joita haluatte jatkossa äänestettäviksi pingatkaa siitä minulle.

Äänestys päättyy tiistaina klo 21.

Vielä ehtii myös ennakkoilmoittautua ensi lauantain Double Masters launchdraftiin. Hintaa draftille tulee 50€ ja hintaan sisältyy siis kolme Double Masters boosteria, chippi palkintopooliin ja lisäksi avaamme draftiin tulleesta booster boksista Box Topper-pussin joista toinen Topper menee turnauksen voittajalle ja toinen arvotaan kaikkien pelaajien kesken. Eli tajutonta valueta oleva drafti, kantsii pelata nopee.
« Viimeksi muokattu: 02.08.20 - klo 13:20 kirjoittanut Fantasiapelit Turku »

Poissa Fantasiapelit Turku

Vs: [Turku] Fantsun turnaukset ja tapahtumat 2020
« Vastaus #34 : 04.08.20 - klo 21:08 »
Huomenna sitten Modernia Lohikäärmeluolassa klo 17.00. Tämä tulee olemaan viimeinen keskiviikkoturnaus ja ensi viikosta alkaen siirrymme pelailemaan torstaisin klo 17.00.

Ja Eventlink koodi on E2M8DJ ja kahdeksan Modernia äänestänyttä pelaajaa ovat huomenna etusijalla jos pelaajamäärä on isompi kuin 13.
« Viimeksi muokattu: 04.08.20 - klo 21:11 kirjoittanut Fantasiapelit Turku »

Poissa Fantasiapelit Turku

Vs: [Turku] Fantsun turnaukset ja tapahtumat 2020
« Vastaus #35 : eilen kello 11:08 »
Kiitokset vielä viime lauantain draftaajille, lämmitti TO:n sydäntä saada kaksi kokonaista podia. Lauantaina olisi tarjolla vielä yksi Double Masters drafti johon vaaditaan vähintään 8 ennakkoilmoittautujaa

https://mtgsuomi.fi/turnaukset/2020/08/15/

Lisäksi nyt sitä saa, nimittäin Mystery Boostereita. Tämän johdosta meillä on lauantaina 22.08 Mystery Booster draft-event. Lisäksi settiä on mahdollista draftata perjantaisin FNM:n yhteydessä ja joka toisena torstaina äänestysformaattina (niin kauan kuin tavaraa riittää). Lisäksi otamme yhden boksin sivuun Magian Mestari-finaalia varten, eli nyt kannattaa grindata pisteitä että pääsee sinne.

https://mtgsuomi.fi/turnaukset/2020/08/22/

Ja muistutuksena että tästä viikosta alkaen tutut ja turvalliset keskiviikkoturnaukset siirtyvät villiin ja vaaralliseen torstaihin.