Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Kasmina, Enigma Sage ja token replacement/multiplication  (Luettu 2455 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Valerian

Kasmina, Enigma Sage (https://gatherer.wizards.com/Pages/Card/Details.aspx?name=Kasmina%2C+Enigma+Sage)
Anointed Procession (https://gatherer.wizards.com/Pages/Card/Details.aspx?multiverseid=426704)
Divine Visitation (https://gatherer.wizards.com/Pages/Card/Details.aspx?multiverseid=452760)

Kasminan keskimmäinen ability on kirjoitettu kahdessa osassa, eikä "it enters the battlefield with X +1/+1 counters on it", joten haluaisin varmistuksen siihen miten se toimii yllä olevien korttien kanssa.

−X: Create a 0/0 green and blue Fractal creature token. Put X +1/+1 counters on it.

Anointed Procession:

"If an effect would create one or more tokens under your control, it creates twice that many of those tokens instead."

Se tekee toisen 0/0 fraktaalin, mutta laitetaanko sille myös +1/+1 counttereita? Eli onko countterien laittaminen tokenin luontiin liittyvä vai tähän abilityyn?

Divine Visitation:

"If one or more creature tokens would be created under your control, that many 4/4 white Angel creature tokens with flying and vigilance are created instead."

0/0 fraktaalin sijaan saat 4/4 enkelin. Hyvin samaan tapaan kuin edellisesä tulee kysymys tuleeko enkelille nyt X +1/+1 countteria, eli liittyykö countterien laittaminen toisessa lauseessa vain epämääräiseen tokeniin, joka tehtiin abilityllä vai nimenomaan fraktaalitokeniin?

Molemmat yhdessä

Jos molemmat enchantmentit ovat yhtä aikaa pelissä millaisia tokeneja tällöin syntyy? Jos jälkimmäinen lause liittyy nimenomaan abilityyn tulisi yksi enkeli, jolla on X countteria ja toinen jolla ei lainkaan ja jos taas Kasminan teksti viittaa fraktaalin luomiseen, niin silloin kait tulee 2x 4/4 enkeliä? En ainakaan heti näe miten tulisi kaksi 4/4 enkeliä, joilla molemilla olisi X +1/+1 countteria, vaikka sen voisi niinkin tulkita, sillä vain toisessa tokenin luonnissa on nimenomaan Kasminan ability, joka laittaa countterit jos tämä on oikea tulkinta?Poissa luma

Vs: Kasmina, Enigma Sage ja token replacement/multiplication
« Vastaus #1 : 10.05.21 - klo 09:28 »
Jos sinulla on Anointed Procession, saat kaksi fraktaalia joista molemmille tulee countereita. Jos sinulla on Divine Visitation, saat enkelin jolle tulee countereita. Jos sinulla on molemmat, saat kaksi enkeliä joista molemmille tulee countereita.