Poromagia

Kirjoittaja Aihe: [Kuopio] Etsitään Commander peliseuraa, 3 paikkaa auki  (Luettu 460 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Oskari Lemmetyinen

Morjensta!


Olen juuri muuttanut Kuopioon, olisi kiva päästä pelailemaan jonkun porukan kanssa säännöllisesti. Voin itse tarjota pelitilan luoltani, asustelen Julkulan pohjoisosassa.


Omat pakkani ovat max. 200€ luokkaa. Tykkään pelailla voimakkailla synergia-deckeillä, ja yritän parhaani mukaan voittaa, mutten muiden hauskuuden kustannuksella. Arvostan interaktiivista, voimadynamiikassa edestakaisin liikkuvaa peliä. Ohessa esimerkiksi lista suosikkipakastani: https://archidekt.com/decks/716646#Celephais

Toivottavasti saadaan 4 pelaajan pod kasaan, mutta kahdenkin lisäpelaajan ilmoittauduttua voimme omasta puolestani ruveta suunnittelemaan ensimmäistä sessiota.

Laitelkaa infoa itsestänne pelaajina ja liittäkää mukaan vaikka oma suosikki- decklistanne myöskin, niin varmistetaan, että ollaan samalla sivulla powerleveleistä ja odotuksista pelikokemusten suhteen :D !


Kuulemisiin!

Poissa Alttendal

Vs: [Kuopio] Etsitään Commander peliseuraa, 3 paikkaa auki
« Vastaus #1 : 02.05.22 - klo 15:03 »
Vieläkö etsit commander seuraa? Olisin työreissulla nyt kuopiossa kolme viikkoa ja koska illat käyvät pitkiksi hotellissa niin pelaisin mielelläni useammankin kerran viikossa arkipäivinä

Poissa Oskari Lemmetyinen

Vs: [Kuopio] Etsitään Commander peliseuraa, 3 paikkaa auki
« Vastaus #2 : 08.05.22 - klo 09:37 »
Jep! Useamman pelaajan matsit olis jees, mutta koska tämä thread ei ole oikein aktiivisuutta nähnyt niin ehkä voisimme pelata myös 1v1, tahi lähteä fantasiapeleihin katsomaan mikäli löytyisi kolmas tahi jopa neljäskin pelaaja?

Poissa Helinä

Vs: [Kuopio] Etsitään Commander peliseuraa, 3 paikkaa auki
« Vastaus #3 : 10.05.22 - klo 11:15 »
Jos et vielä ole liittynyt / tietoinen, Kuopiossa myö pitkälti ihmiset käyttänee vissiin Discordia näihin kyselyihin.

Linkki serverille: https://discord.gg/RDaGdbeA (voimassa 17.5. asti)