Poromagia

Kirjoittaja Aihe: TIEDOTE  (Luettu 3477 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa SenseisDiviningShop

  • Aluevalvoja
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • ***
  • MTG Verkkokauppa ja turnausjärjestäjä
    • Sensei's Divining Shop
TIEDOTE
« : 22.04.22 - klo 13:03 »
Sairaslomani on jatkunut pitkään ja valitettavasti tilanne on vieläkin sama. Puhuttuani eri lääkäreiden ja läheisteni kanssa, on tullut selväksi, etten valitettavasti voi jatkaa yrittäjänä. Stressi pahentaa tilannetta ja työ korttikauppiaana sisältää runsaasti stressiä. Raskain sydämin joudun siis ilmoittamaan, että lopetan työni korttikauppiaana. En olisi kuvitellut joutuvani tekemään tälläistä päätöstä, mutta terveys menee kaiken muun edelle.

Teimme pitkään kaiken yhdessä Supin kanssa, koska fuusio Oh My Gamen kanssa oli käynnissä. Iso osa fuusiota oli kuitenkin oma työpanokseni ja sairastumiseni takia en olisi pystynyt antamaan tuota panosta, jonka takia päädyimme keskeyttämään prosessin. Sairauden takia oli tärkeä saada tilanne ratkaistua mahdollisimman nopeasti, jotta stressi saataisiin minimoitua.

Kartoitettuani vaihtoehtoja, päädyimme hyvässä hengessä yhteisymmärrykseen Poromagian kanssa. Sensein liiketoiminta siirtyy siis kokonaisuudessaan Poromagialle.

Sensein krediittejä on vielä liikkeellä ja Sensei ostaa ne takaisin. Tarkemmat infot tästä kesäkuun ensimmäisellä viikolla.

Lopuksi haluan kiittää kaikkia, jotka ovat auttaneet minua ja kauppaa seitsemän vuoden aikana. Kiitos tuomareille ja pelaajille, jotka ovat käyneet Sensein turnauksissa. Kiitos jokaiselle asiakkaalle, tuki varsinkin korona-aikana nosti tunteet pintaan. Kiitos kaikista tsemppiviesteistä sairauden aikana. Kiitos Ketuille ja Tampereen draftiporukalle. Kiitos talkoilijoille, joiden avulla uudet setit saatiin myyntiin. Erityiskiitos Aki Vainiolle, joka auttoi alkurahoituksen kanssa. Jani Eskeliselle, joka piti kauppaa pystyssä kun reissasin GP:eillä. Ville Kaukorannalle, joka auttoi paperihommissa ja keksi kaupan nimen. Joonas Elorannalle, joka hoiti draftit kun olin sairaana. Supille, jonka kanssa tehtiin tiivistä yhteistyötä viimeiset vuodet. Asmodeelle ja Mariukselle, jolta löytyi aina joustoa. Isoin kiitos puolisolleni Hannelle. Kiitos kaikille, jotka unohdin mainita. Toivottavasti pääsen vielä mukaan peleille joskus tulevaisuudessa ja tavataan siellä.

-Lauri Pispa

Poissa Pulli

Vs: TIEDOTE
« Vastaus #1 : 23.04.22 - klo 13:04 »
Harmillista kuulla, mutta oma terveys edellä! Tsemppiä ja kohti uusia haasteita voimien palattua! Kiitokset monista hyvistä kaupoista!

Itse asioin paljon Sensein verkkokauppassa, koska monesti oli halvemmat hinnat kilpailijoihin nähden etenkin irtokorttien osalta ja esim preconien osalta. Monilla muilla hinnat varsin korkeat. Nyt on taas kerran vaikeampi ostaa irtolappuja järkevään hintaan liikkeestä saadaksesi vain laput nopeammin käsiin.