Itsekin olen nyt kuukauden päivät karppaillut, eli jättänyt hiilihydraatit käytännössä pois (ei leipää, perunaa, riisiä, makaroonia jne.) ja syönyt paljon lihatuotteita, juustoja, pähkinää ja salaattia. Ensimmäistä kerata painoa pudottaessa on hyvä mieli jo ruokaa laittaessa ja ennen kaikkea sitä syödessä. Paino tuntuu putoavan nopeasti (reilu 6kg lähtenyt, josta tosin paljon kesän höttökiloja), olo on hyvä (ei turvota, ei ole napostelunhimoa, ei nälässä kärvistelyä...) ja tulee kokeiltua erikoisempia reseptejä, kuin mitä ennen. Lisäksi tasainen verensokeri poistaa makeanhimon melko mukavasti. Tällä hetkellä olen erittäin tyytyväinen tähän ja kokeilu on nyt muuttumassa ihan tavaksi elää. Suosittelen kokeilemaan karppaamista, vaikkei paino-ongelmia olisikaan!
Haittapuolina mainittakoon ruokakassin hinnan nouseminen: nuo hiilarilisukkeet ovat halpoja, kun taas liha on kallista... Lisäksi monilla ensimmäinen viikko (give or take) saattaa tuntua väsyttävältä, kun keho totuttelee hiilarien poltosta rasvan polttoon, mutta sen jälkeen väsymyskin katoaa.