Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Baneslayer ja muut isot ystävämme - Kuukkacon 2014 *voittaja*  (Luettu 2553 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Nastaboi

Vuosi sitten näihin aikoihin jouduin aivan viime metreillä perumaan lähtöni Jyväskylän maineikkaaseen Kuukkaconiin. Tänä vuonna se vihdoinkin tapahtuisi. Kysymysmerkkinä oli ainoastaan Modern, jota en ollut vielä formaattina ottanut omakseni. Olin pelaillut pikkuturnauksissa UW Tronia ja Cruel Controlia, mutta pidin niitä lähinnä heikompina vaikkakin hauskempina versioina ylemmän tierin pakoista. Podia, Twiniä, jynkkyä tai faksiaggroa en halunnut pelata, joten jäljelle jäivät erilaiset UWR:t. Dekkilistasta oli lyöty lukkoon ainoastaan neljä Celestial Colonnadea, mutta muuten en osannut kertoa mitään eri versioiden keskinäisestä paremmuudesta. Sitten tapahtui jotain: Shaheen Soorani pääsi top 16:een Richmondin 4300 pelaajan GP:llä suoralla UW-kontrollilla.

Shaheenin pakka oli nerokkaan suoraviivainen ja ihanan erilainen. Kömpelö kortinnosto oli korvattu tehokkaammilla Serum Visionseilla ja voimakkailla planeswalkereilla. Visionsin voimakkuudesta kertonee se, että conissa vastustajat harkitsivat useammin kuin kerran yhden manan cantripin counteroimista. Lisäksi kaksivärinen manabase mahdollisti neljän Cryptic Commandin ja neljän Tectonic Edgen pelaamisen. Jotta planeswalkerien slämmäilyssä ei olisi vielä kyllin, pakasta löytyi myös wratheja ja sideltä Baneslayer Angeleita. Olin myyty.

Pääsin testaamaan pakkaa ensimmäistä kertaa Pasilan trialissa. Selvitin swissin tappioitta, mutta hävisin top 8:n ensimmäisellä kierroksella mm. joutuessani pitämään kuuden kortin Mystic Gate + Tectonic Edge -aloituskäden. Porttien määrä tipahti tämän jälkeen välittömästi kahteen, ja sidelle päätyi minun ja Andrein suosikkikortti Timely Reinforcements. Mutta mikä tärkeintä, pakkaa oli mukava pelata, minkä lisäksi sillä pystyi myös voittamaan matseja.

Kyyti ja majoitus järjestyivät kätevästi Hannun (Retardi) kautta. Oikeastaan kiitos kuuluu Juholle, jonka muuttuneiden suunnitelmien johdosta vapautui paikka sekä autosta että hotellista. Road trip kohti pohjoista alkoi kuuden maissa perjantaina, mukana myös Jukka (Kavu) ja Esa (Sahtiainen). Aika kului mukavasti jutustellessa, ratkottiin mm. paljon Magic- ja urheilutriviaa. Pysähdyimme Heinolassa syömään, ja edellisistä kokemuksista viisastunut Hannu muistutti meitä varmistamaan, että pysähdyksen jälkeen jatketaan sitten moottoritietä oikeaan suuntaan eikä esim. Helsinkiin päin, missä onnistuimmekin. No, matka jatkui ja Mikkelistä kotoisin olevien mieliala kohosi sitä mukaa, kun tutut seudut lähenivät. Paitsi että... emmehän me Mikkeliin olleet menossa. Siinä motarillahan on heti Heinolan jälkeen sellainen 90 asteen mutka, jonka kohdalla olisi pitänyt myös olla hereillä. No, kaunis kesäilta, hyvää seuraa eikä kiire mihinkään, joten sama ajella sata kilometriä lisää kauniissa kotimaassa.

Joskus puoli yhdentoista aikaan tuli hätääntynyt puhelu kissanhoitajaksi värvätyltä Aksulta (äxy), joka oli päästänyt Mintun livahtamaan rappukäytävään. Asia ei normaalisti olisi mikään ongelma, mutta mokoma päätti jostain syystä kiivetä kerrosten väliselle tasanteelle neljän metrin korkeuteen. Pulmatehtävä: Kuinka kissa saadaan alas? Riittävän pitkiä tikkaita ei ole saatavilla, eikä portaista yletä kurottamaan tasanteelle.

Ratkaisu:
(click to show/hide)

Nukkumaan mentiin heti auringon laskiessa joskus kahdentoista jälkeen. Lähes välittömästi tämän jälkeen aurinko päätti nousta uudestaan, ja seitsemään mennessä oli pimennysverhojenkin läpi jo niin valoisaa, että nukkuminen kävi täysin mahdottomaksi. Hannu heräsi sanojensa mukaan neljältä, viideltä, kuudelta, seitsemältä ja kahdeksalta. Aamiainen nautittiin veden äärellä, aurinko paistoi sisään valtavista ikkunoista ja tuli oikein hiki syödessä. Aamiainen oli normaalia suomihotellitasoa, kahvi jätti hieman toivomisen varaa mutta vastaavasti kesäkurpitsamunakas yllätti positiivisesti.

Lauantain ohjelmassa oli ensin 61 pelaajan Legacy ja illemmalla Highlanderia. Pelasin luonnollisesti Ihonen.deciä, uutuutena tällä kertaa neljäs Jace ja neljäs Disfigure sidellä. Pari ensimmäistä kierrosta harjasin ongelmitta, kunnes vastaan tuli Joni Niemi (Masti-Core) UR Delverillä. Ensimmäisessä pelissä Joni löysi Pricen vuoroa ennen Jace-tappoa, ja toisessa nousi muuten vain liikaa pultteja. Seuraavalla rundilla osuikin sitten Blood Moon.dec, jolle olisi vielä voinut ykköspelissä mahtaa voittamalla nopanheiton. Kolmannessa pelissä vastus nosti dekille epätyypillisesti enemmän kaasua ja hävisin.

Vitoskierroksella vastaan tuli Toni (Harvestman) Reanimaattorilla. Molemmat olimme ulkona topkasista, ja pelimotivaatio koetuksella. Toni mulligoi eikä nostanut juurikaan kaasua ykköspelissä. Kakkospelissä Toni sai baitattua minulta counterin Entombilla, mutta onneksi Show and Tellista tuli vain Elesh Norn, jota vastaan pelasin 2/3 Tarmon. Elesh Norn ajoi, pelasin toisen Tarmon, Force of Will, kolmas Tarmo. Tämän jälkeen Elesh Norn ei uskaltanutkaan enää ajaa seuraavaan kymmeneen vuoroon, kunnes lopulta nostin yhden pakan seitsemästä walkerista. Noin puoli tuntia matsin jälkeen Toni tuli kertomaan, että ehkä sillä Elesh Nornilla olisi voinut ajaa niiden Tarmojen ohi. Veikkaan, että seuraavan päivän tuomarikokeessa menivät sitten creaturen koon määrittämiseen liittyvät kysymykset oikein. Onnittelut vielä levelistä.

Highlander olisi alkanut viidennen kierroksen jälkeen, mutta jäin vielä grindaamaan yhtä potentiaalista poropistettä, vastassa Ville Kaukoranta (Delicious_Kake) RUG Delverillä. Molemmat nostivat vähän kehnosti, mutta hänen pakkansa toimi tiukassa manatilanteessa paremmin kahdessa pelissä kolmesta. Viimeisessä pelissä minulla ei ollut värillisiä manan lähteitä, Villellä ei minkäänlaisia manan lähteitä, ja ensimmäisen vuoron Delver ajeli päätyyn asti. Parasta antia oli kuitenkin matsin aikana ryöstöviljelty kuivakka huumori.

Seuraavaan turnaukseen meinaan kokeilla yksittäistä Ponderia neljännen Jacen tilalla. Ponder auttaa sekä kusuun että floodiin, ja on väriltään sininen. Lisäbonuksena ei tarvitse hankkia neljättä Jacen foilia. Voittorahoilla ostettu kolmas foili onkin jo postissa. Sidelle meinaan laittaa lisää Blasteja, todella hyvä kortti juurikin huonoimpia matchuppeja vastaan.

Aloitin Highlanderin siis ensimmäisen kierroksen tappiolla. Pelailin High Tidea, jolla nostin hyvin tasaisesti: aggressiivisia dekkejä vastaan en vahingossakaan saanut land droppeja tai comboa kasaan, hitaita dekkejä vastaan taas olisin pystynyt tarvittaessa pyörimään melkein aina nelosvuorolla. Elfficombon pelaaja halusi katsella Desire-tursuttelut loppuun asti; matsista varmaan puoli tuntia meni kahden voittovuoron pelaamiseen. Elmeri (Karjanvarastaja) aloitti turnauksen kolmella match lossilla, koska joutui Lekassa topkasiin ja meni vielä voittamaan ensimmäisen kierroksen. Elmeri lähti kakkospelissä kädellä, jossa oli alteroitu Noble Hierarch ja 6 landia, koska alteroitu Noble Hierarch (sorry Elmeri, piti linkittää kunnon kuvaan mutta en löytänyt). Harvoin on Mental Misstep tuntunut yhtä hyvältä ja pahalta samaan aikaan. Elmeri pääsi koko turnauksessa pelaamaan ehkä kolme kunnon peliä.

Viimeisellä kierroksella vastaan asettui Jukka Enchantressillaan. Olin luultavasti hänelle huonoin matchup koko turnauksessa, pakassa kun ei ole tapoja häiritä comboa eikä voittaa peliä alle kahdenkymmenen vuoron. Kakkospelissä Jukka pelasi kakkosvuoron Earthcraftin ja kolmosvuoron Squirrel Nestin - eikä riittänyt. Omalla vuorollani harkitsin hakevani Demonicilla Cryptic Commandin, jolla olisin rikkonut combon, jos Jukka jostain syystä päättää olla tekemättä tokeneita ennen, kuin pääsen untappaamaan. Mietin, että ei hän kumminkaan mokaa, ja hain High Tiden. Tietenkään Jukka ei sitten tehnyt tokeneita omalla vuorollaan, jolloin pääsin närkästelemään siitä, että en hakenutkaan sitä Commandia. Koetin sitten vähän pyöriä High Tide - Twister. Tässä vaiheessa Jukka tajusi, että olisi varmaan pitänyt tehdä niitä tokeneita responssina Twisteriin, koska sieltähän voi nousta Cryptic. Hän yritti siis tokeneita responssina ensimmäiseen Twisterin jälkeiseen spelliini, jolloin Crypticcihän se sieltä napsahti.

3-3 molemmissa formaateissa oli kyllä harmillisen keskinkertainen tulos. Pisteenlaskuun sen kummemmin perehtymättä arvelin, että kokonaiskilpailun voittoon tarvittaisiin sunnuntaina voitto tai ainakin hyvin lähelle sitä. Emme jääneet tätä pohtimaan, vaan matkasimme keskustaan etsimään ruokaa. Luonnollisesti kaikki ruokapaikat olivat yhdentoista jälkeen kiinni, mutta lämmin kesäilta sai terassit notkumaan hilpeää kesäkansaa. Mäkkäristä itseään ravitsemasta löytyi myös toinen autollinen pääkaupunkiseutulaisia. Pojat yöpyivät jossain lomakylässä, jossa järjestettiin illalla grillijuhlat, ja tankkasivat varmaan niitä varten.

Toinen yö meni jo unen puolesta paremmin valon määrästä huolimatta. Aamiainen keksittiin mennä nauttimaan terassin puolelle, jolloin syöminen oli vähemmän nihkeää ainakin hikoilun puolesta. Turnauspaikalle oli edellispäivän sankareitten lisäksi saapunut muutama autollinen lisää jokaiselta isommalta Magic-paikkakunnalta. Auttelin porvoolaisia hankkimaan viimeiset lainakortit pakkoihin. Lindroosilla (skuup) oli tapansa mukaan 100 % lainakorteista koottu comboherkku, mikä Modernin tapauksessa tarkoitti Ascensiota. Annoin lupaamani fetchit ja aloin järjestää kortteja dekkilistan kirjoittamista varten. Visionit, Sleightit, rituaalit… "Nää Electromancerit on muuten vielä proksyja." Ja tosiaan, Goblin Electromancerien paikalla oli pelisetti Goblin Flectomancereita (nice card!).

“Etkö sä näitä muka pyytänyt?”
“Jahas, onko kellään Goblin Electromancereita?”
“Ei oo mukana.”
“Mullon ehkä yks.”
“ASDF onko kellään lainata dekkiä?”
“No mulla on tällanen Troni.”
“Sold!”

Luonnollisesti Jani veikkasi menevänsä Switcheroodekillään topkasiin, tai ainakin paremmin kuin alkuperäisellä olisi mennyt. Jo kakkoskierroksen jälkeen tultiin raportoimaan, että ensimmäisten kierrosten matchuppeja ei olisi voinut mitenkään Ascensiolla voittaa, eikä taas Tronilla mitenkään hävitä. No, itsekään en ollut häviämään tullut. Oma listani:

1 Arid Mesa
4 Celestial Colonnade
1 Hallowed Fountain
3 Island
2 Mystic Gate
2 Plains
3 Scalding Tarn
4 Seachrome Coast
4 Tectonic Edge

3 Snapcaster Mage
2 Vendilion Clique
2 Detention Sphere
4 Cryptic Command
4 Mana Leak
4 Path to Exile
4 Spell Snare
4 Serum Visions
3 Supreme Verdict
2 Elspeth, Knight-Errant
2 Gideon Jura
2 Jace Beleren

Sideboard

1 Grafdigger's Cage
1 Aven Mindcensor
2 Baneslayer Angel
2 Meddling Mage
1 Spellskite
1 Rest in Peace
2 Stony Silence
1 Disenchant
1 Flashfreeze
1 Negate
2 Timely Reinforcements

R2 Tomi Parkkonen Jund 2-0

Ykköspelissä Tomi piti käden jossa oli pari hyvää discardia mutta ei toista landia. Toisessa pelissä molemmat pääsivät pelaamaan spellejä, mutta Tomi kai vähän lannistui ensimmäisen pelin kusuista eikä oikein jaksanut uskoa voittoonsa. Chandra näytti hetken pahalta, mutta siitä selvittyäni ei tarvinnut enää paljoa tehdä.

R3 Ville Komulainen Gr Tron 2-0

Ykköspelissä poistin pari ensimäistä uhkaa ja pelasin Gideonin. Kun Gideon oli ajanut kerran, pelasin endiin pari Snapcasteria, jolloin koko tiimi löi Colonnaden kanssa sisään tasan loput 14. Kakkospelissä sain Edgeillä häirittyä sen verran, että Ville joutui käyttämään resurssinssa tronin pystyssä pitämiseen, ja voitin helpohkosti.

R4 Olli Saarinen Melira Pod 2-0

Ykköspelin alku oli Ollilta hidas, ja muutamaa poistoa myöhemmin hän olikin jo puolustusmoodissa Colonnadejani vastaan. Kakkospelissä Olli sai useamman Voicen, mutta tupla-Verdictin jälkeen peli oli taas siinä. Kaiken kaikkiaan Ollilla nousi melko keskinkertaisesti samalla kun itse nostin ns. kaiken.

R5 Mikael Teittinen Blue Zoo 2-1

Mikael mulligoi playlta mutta sai kakkosvuoron Geistin Hierarchilla. Verdictin jälkeen jäin vähiin elämän pisteisiin, mutta stabiloin walkereilla eikä Mikael löytänyn koskaan pulttia. Kakkospelissä Mikael sai pultattua Elspethini pois, minkä jälkeen Thruniin ei löytynyt enää vastausta. Kolmospelissä tuli myös Thrun, mutta tällä kertaa Paanuenkeli reissasi sen ilman mitään ongelmia.

R6 Tommi Heikinniemi (possu81) UWR 2-1

Pairauduin alaspäin ainoana kolmesta 15 pisteen miehestä; Tommilla oli tasuri alla. Pelailin ilman paineita varsin pehmeästi. Ensimmäisessä pelissä en juurikaan nostanut bisnestä, ja skuuppasin Revelationin jälkeen. Toisessa pelissä Tommin manat kusivat todella pahasti, ja autoin asiaa laittamalla kaksi Edgen aktivointia stäkkiin Tommin löydettyä neljännen landin. Kolmospelissä sain luotua painetta walkereilla, ja ajan loppuessa Tommin piti valita, lähteäkö yrittämään tasuria vai erittäin epätodennäköistä voittoa. Hän valitsi jälkimmäisen vaihtoehdon, ja ehdin ajella hänet pois.

R7 Pekka Ahonen (Der Golem) UWR Kiki ID

Pekan olisi kannattanut pelata paremmasta swissisijoituksesta, mutta pseudomirrorin hitsaaminen ei houkuttanut. Itselleni pieni tauko ennen topkasia sopi enemmän kuin hyvin.

Top 8 Jani-Petteri Huttunen UW Tron 2-1

UW Troni on huomattavasti GR-versiota vähemmän hankala matchup. UW:ssa on vähemmän sekä uhkia että keinoja saada troni uudestaan pystyyn ensimmäisen Edgen jälkeen. Ensimmäisessä pelissä nostin sopivassa suhteessa Edgejä, countereita ja uhkia, ja voitin helpohkosti. Kahta viimeistä peliä pääsee ihailemaan myös videolta, suosittelen etenkin kohdasta 9:15 eteenpäin. Jani-Petteri aloitti kakkospelin discardaamalla Thirstiin Elesh Nornin, minä pelaamalla Snapcasterin kakkosvuorolla beatstickiksi. Jossain vaiheessa Clique näytti kädestä Negaten, Dispellin ja Oblivion Ringin, jotka annoin kaikki pitää. Cliquen mentyä Ringiin nostin Rest in Peacen, jolla päätin baitata Jani-Petterin counterit pois ja resolvata seuraavalla vuorolla Gideonin. Jani-Petteri nieli syötin ja nosti seuraavalla vuorollaan tyhjään käteensä Remandin Gideoniini. Remandista nousi Thirst, josta nousi Unburial Rites ja Gifts. Seuraavalla vuorolla animoitiin Elesh Norn, ja perään pelattiin pakan päältä Wurmcoil. Giftsiä ei edes tarvinnut pelata. "Seinäjoella pelataan Tronia tällä tavalla." Kostoksi nostin kolmospelissä Stony Silencen ja neljä Edgeä.

Top 4 Sami Häggkvist UWR Kiki 0-2

Sami täppäsi omalla kolmosvuorollaan ulos Electrolyzeen tappaakseen Jacen, mutta minulla ei ollut nelosvuoron Elspethiä. Toista mahdollisuutta en koko matsissa saanut. Samin pakassa oli enemmän landeja, halpoja instantteja ja keinoja saada pientä asteittaista etua. Osittain tästä johtuen pelasin myös löysästi. Tein ainakin yhden teknisen virheen ja muutamia kyseenalaisia ratkaisuja, eikä Samilla ollut vaikeuksia käyttää näitä hyväkseen.

Pronssiottelu Matti Rautio Jund 2-1

"Top neljä on kuin ennen SM-kisoista: tuttuja kasvoja ja kiintiöoululainen." Kiintiöoululainen vei ensimmäisen pelin manakusun siivittämänä. Toisessa oli tilanne, jossa Matilla oli Liliana kahdessa counterissa, neljää lyövä Ooze (tai Tarmo, en ole varma) ja ei käsikortteja. Itselläni oli kädessä Detention Sphere ja Elspeth. Jos pelaan Elspethin, menetän Spheren, mutta pääsen ajamaan Lilianan pois seuraavalla vuorolla, jos Matti ei nosta pulttia tai saa kasvatettua miestään. Tällöin toki menettäisin myös Elspethin. Jos taas pelaan Spheren, pääsen pelaamaan Elspethin seuraavalla vuorolla, paitsi jos Matti topdekkaa Thoughtseizen. Päädyin Sphereen, ja Matti nosti tietenkin Seizen. Jälkeenpäin mietittynä uusi Lily tai Pulse olisivat toki tehneet saman. Nostin kuitenkin Crypticin ja selvisin Oozesta. Thrunin reissasin jälleen Paanuenkelillä. Viimeisessä pelissä tuli taas Thrun, mutta tällä kertaa Colonnade, tsirpulat ja Cryptic Command tai pari riittivät voittamaan reissun.

Minulle tultiin ilmoittamaan, että olin voittanut kokonaiskilpailun jo siinä vaiheessa, kun pisteissä kakkosena oleva Pekka hävisi oman quarterinsa. Tämähän meni jopa odotuksia paremmin. Pakka toimi ja pelasin hyvin (paitsi Samia vastaan). Mikä tärkeintä, olin löytänyt "oman" dekin formaattiin. Miksi oman dekin löytäminen sitten on niin tärkeää? Dekkien väliset tasoerot ovat sen verran pienet, että merkittävästi enemmän etua saa opettelemalla yhden dekin läpikotaisin kuin arpomalla joka kerta, mille dekille olisi tällä kertaa vähän suotuisammat matchupit. Tutulla pakalla suuri osa valinnoista tapahtuu automaattisesti, jolloin aikaa ja mentaalienergiaa jää säästöön kinkkisempien tilanteiden varalle. Vastaavasti erikoisemmissakin tilanteissa pystyy muodostamaan järjellisen game planin, kun tietää täsmälleen, mihin pakka kykenee ja mitä sieltä löytyy.

Merkitystä on myös emotionaalisella sitoutumisella: "oman" pakan voittoa haluaa kovemmin kuin esimerkiksi lainapakan, minkä seurauksena myös pelaa tiukemmin. Tähän voi Janilla toki olla eriävä mielipide. Itse pelasin huonommin nimenomaan tilanteissa, jossa olin jo ikään kuin todistanut pakkani hyvyyden: kierroksella kuusi top 8 -paikan jo varmistuttua, ja semifinaaleissa top 4 -paikan ja todennäköisen invitationalslotin varmistuttua. Miten saisi itsensä pelaamaan tiukasti myös näissä tilanteissa, onkin sitten toinen kysymys. Lisäksi oma pakka yleensä tekee asioita, joista saa mielihyvää. Itse esimerkiksi tykkään istua Cryptic Commandin takana tai aktivoida useita loyality abilityja samalla vuorolla, jolloin voittamalla kierros toisensa jälkeen pääsen kokemaan enemmän tätä ihanuutta.

Käytiin huoltoaseman kahviossa vetämässä hampurilaiset ja kannustamassa Suomi finaalitappioon. Autoon ahtautuivat tällä kertaa minä, Hannu, Esa, Juho ja Sebu (absurdimuukalainen). Matkalla väiteltiin mm. uskontojen ja valtionkirkon asemasta sekularisoituvassa yhteiskunnassa. Kotiin asti selvisin joskus kolmen jälkeen yöllä. Kotiavainkin oli Aksulla, mutta Emma oli piilottanut avaimen kukkaruukkuun, ja selvisin sisään. Aamukahdeksalta sitten vain pirteänä oppilaiden kanssa kevätkirkkoon. Olisinko saanut nukkua pidempään, jos kirkko ja valtio olisivat erotettuja toisistaan? Ainakin silloisella lukujärjestykselläni olisin.

Kuukkacon oli hyvin järjestetty ja kaiken kaikkiaan todella miellyttävä kokemus. Pärjäämisellä oli toki tässä osansa, mutta sujuvuus, hyvä tunnelma ja mainio seura olivat huomattavasti merkittävämmät tekijät. Täytyy kyllä järjestää itsensä paikalle tulevinakin vuosina, jos vaikka saisi sen makkaranpaistokitaraosuudenkin sisällytettyä mukaan.
« Viimeksi muokattu: 09.06.14 - klo 11:14 kirjoittanut Nastaboi »
Lainaus
[09:36] <Saimu> ei deckin tarvii voittaa nopeasti
Lainaus käyttäjältä: jkk
it's adorable when Sami Häggkvist's opponents think they have a good matchup. Because it never, ever is.
HW
OM

Poissa Retardi

Hyvä rapsa jee!
Joo tai siis ei eiku häh?

Poissa jkk

  • L3-tuomari / Regional Coordinator
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • ***
  • EN VASTAA YKSITYISVIESTEIHIN
Heinolan liittymä :poss:
Lainaus käyttäjältä: shazzle
Uskon että olen sinua kokeneempi "internetissä".
Lainaus käyttäjältä: yeou
miten tolla tyypillä on aina plussia postissaan? onko se joku julkkis?

Poissa Karjanvarastaja

Noblet löytyy mm. täältä, jos jotakuta kiinnostaa. Jäi vähän harmittamaan tuo highlander, kun se oli se suurin mielenkiinnon kohde ja jokin hikinen kansan_vormaatti sitten puoliksi pakotti minut keskittymään siihen. Väsyneenä sitten ei enää kyennyt pelaamaan kunnolla :(

Mutta kiva rapsu ja kiva turnaus.

Poissa chlb

Hyvä rapsa, oli kiva lukea.


Poissa skuup

Kiva rapsa jee.

Olen kyllä samaa mieltä tuosta että laajoissa formaateissa voi olla hyötyä siitä että valitsee oman pakkansa ja pelaa sillä paljon. Pienemmissä formaateissa voi ehkä helpommin yrittää pelata metagameen sopivaa pakkaa. Ainakin itselläni on viimehetken Switcheroon jälkeen aina sellainen olo että antaa runsaasti prosentteja pois. En sitten tiedä millä sitä saisi itsensä pelaamaan niin paljon että jaksaisi kyntää formaatteja läpi, tai edes pelaisi yhdellä deckillä tarpeeksi.

Poissa Yabo

Kiva, että joku jaksaa kirjoitella vielä näitä raportteja.
Olin se elfficomboa pelannut :) Olihan se nyt aivan pakko nähdä miten dekki pyörii.

Poissa Stils

Legacyn 3. kierroksen Blood Moon.dec ilmottautuu. Tais olla päivän ainut voitettu noppa ;)