Edellisessä oli myös pointti ajankäytöstä. Tämä mulliganihan tekisi sen, että käsiä saatetaan miettiä kohtuuttomankin pitkään.
Mää itse asiassa uskon, että free mulligan kannustaa pelaajia mulligoimaan käsiä, joita ei pitäisi mulligoida. Eternal Card Gamessa on free mulligan ja pelintekijän mukaan ihmiset mulligoi aivan järjettömän määrän avauskäsiä (siis selvästi yli puolet käsistä mulligoidaan). Vaikka pelissä on ominaisuuksia, jotka kannustavat siihen mulligointiin, niin on aivan selvää, että porukka mulligoi paljon pidettäviä käsiä siksi, että se on ilmaista ja aina voi tulla parempi käsi.
Itse en näkisi tätä niin aikaa kuluttavana kuin Lontoon. Free on usein helposti päätettävissä jo kun on nähnyt 4-5 korttia aloituskädestä, joten itsellä (ja varmasti monella muulla) päätökseen menee keskimäärin jokusia sekunteja. Tietenkin tähän vaikuttaa myös MU, pakkatyyppi, kumpi on aloittaja ja monesko peli jne eri faktorit, jotka voivat lisätä tuota miettimisaikaa. Minusta Lontoossa mulligoitaessa moni lähtisi enemmän analysoimaan potentiaalisia nostoja kuin ilmaisessa, mikä sitten pitkittäisi päätösprosessia. Varsinkin kun kyseinen mulligointi kannustaisi (mutulla, en ole päässyt kokeilemaan) mulligoimaan entistä enemmän kun haetaan sitä optimaalisinta hanskaa.
Hyvin demonstroit sitä, miten free mulligan kannustaa ylimääräisiin mulliganeihin.
Ei lontookaan ole tehty siihen, että haet sitä optimaalista avaushanskaa. Koska lontoosta saatava käsi kärsii aina siitä, että siitä pitää heittää kortteja pois, niin sille ei kannata lähteä kuin tapauksessa, jossa se avaushanska ei oikeasti tee mitään (joitain poikkeuksia on). Se, että mietit sitä avaushanskaa minuutin ja sitten keeppaat, on kuitenkin prosessina selvästi nopeampi kuin se, että nostat avauskäden, mietit 15s ja mullaat, minkä jälkeen mietit uudestaan, että voiko kättä pitää.