Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Old school mtg  (Luettu 27803 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Azakael

Vs: Old school mtg
« Vastaus #150 : 15.11.19 - klo 10:58 »
KaamosCupista on 10 päivää kulunut, mutta mitään infoa ei vielä ole tullut. Paljonko osallistujia lopulta oli? Kuka voitti? Kenellä oli pähein dekki?

Mä olin viikon työmatkalla heti turnausta seuraavasta päivästä lähtien, ja siitä kertyneitä aikavelkoja on nyt maksettu suuntaan ja toiseen tällä viikolla. Kirjoittelen rapsan asap. :)

Poissa Prote

Vs: Old school mtg
« Vastaus #151 : 15.11.19 - klo 12:39 »
KaamosCupista on 10 päivää kulunut, mutta mitään infoa ei vielä ole tullut. Paljonko osallistujia lopulta oli? Kuka voitti? Kenellä oli pähein dekki?

Mä olin viikon työmatkalla heti turnausta seuraavasta päivästä lähtien, ja siitä kertyneitä aikavelkoja on nyt maksettu suuntaan ja toiseen tällä viikolla. Kirjoittelen rapsan asap. :)

Loistavaa, toki ensin kiireellisemmät asiat pois alta :)

Poissa nikkelström

Vs: Old school mtg
« Vastaus #152 : 21.11.19 - klo 19:25 »
Kirjoittelen rapsan asap. :)
hyvä homma :)

Poissa Azakael

Vs: Old school mtg
« Vastaus #153 : 23.11.19 - klo 16:42 »
KaamosCup II raportti blogissa:
https://tmikonen.github.io/quantitatively/2019-11-23-kaamoscupII/

Kiitos kaikille osallistujille! 15 mahtavaa pelaajaa, hienoja vanhoja kortteja, tiukkoja pelejä ja liian vähän Armageddoneja. :)

Iso kiitos kaikille jotka olitte mukana! Toivottavasti ensi vuonna saadaan paikalle niitäkin jotka tänä vuonna joutuivat jättämään syystä tai toisesta väliin. Ja jos intoa riittää, kevätpuolellakin voisi olla tulossa jonkinlaista N00bconin korviketta.

Poissa theBrains

Vs: Old school mtg
« Vastaus #154 : 24.11.19 - klo 15:19 »
Totutun mallikas rapsa Azakaelilta, harmi että jäi tänä vuonna väliin hieno tapahtuma. Pakatkin näyttävät varsin miellyttäviltä, viime vuonna oli varmaan ensimmäisen vuoden innostamana hieman vahvempia pakkoja ja itsekin sorruin tylsähköön Arabian Aggroon.

Oletteko muuten huomanneet, että Old Schoolin hinnat rupeavat vihdoin ja viimein (etenkin semi-pelattavien osalta) ottamaan takapakkia? Itselläkin on jos jonkinlaista hauskaa korttia mielessä, mitä voisi ostella. Ali from Cairo, Mirror Universe, Serendib Djinn, Ifh-Biff Efreet, Thunder Spirit ja vastaavat hauskat-mutta-ei-niin-hyvät näyttävät olevan aika pullolaan myyntilaidoilla ja alas tullaan. Vieläkö pitäisi malttaa ennen ostonappia ja katsoa mihin asti rytinä jatkuu? Vai hankkia joululahjaksi muutama kyseinen pahvi kotiin? Kovasti houkuttaisi tällaisia legendaarisia kortteja päästä iltaisini hypistelemään. :)


Poissa Old_Man_of_the_Sea

Vs: Old school mtg
« Vastaus #155 : 14.02.20 - klo 18:15 »
Hola ystävät!

Osaatteko kuvitella sen klassisen tilanteen, jossa ennen lumivyöryä näkyvä maisema on kuin kauneimmasta mahdollisesta postikortista? Kun vyöry sitten alkaa, ja jos on asemoinut itsensä harkitsemattomaan paikkaan, ei ole teoreettisiakaan mahdollisuuksia selviämiseen. Siinä ei auta selittely, ei huuto, ei itku, eikä housuunsa laskeminen, kun valmistautuu kohtaamaan Luojaansa.

Kirjailija H. L. Menckenin (1880-1956) sanoin "demokratia on taidetta ja tiedettä, jolla sirkusta johdetaan apinahäkistä". 1990-luvun kansallisen lamamme aikana Kaitselmus oli suomalaisille armollinen, kun eduskuntaamme oli äänestetty ja valtiovarainministeriksi valittu Iiro Tahvo Juhani Viinanen. Ankaraa miestä tehtävässään ei aikoinaan kiitelty, vaan lähinnä inhottiin, ellei peräti vihattiin. Mutta ilman häntä Suomi tuskin olisi loistoonsa noussut. Kun katson lohduttoman kaunista maisemaa ja sen FAANG-käppyröitä, jotka edessäni tänään on, niin en voi kuin todeta herttaiselle istuvalle ministerille tässä nojatuolissani hiljaa itsekseni: "Tyttöparka, hetken päästä viisi (5) avustajaasi pääsevät kiirastuleen ansaitsemaan tuntuvia korvauksiaan menettämästään vapaa-ajasta". Enää pitkään ei tarvitse selitellä heidän lukumääräänsä tai palkkojaan.

Länsimaiden ihmiset ovat unohtaneet elämän tarkoituksensa, kuten tiedämme. Eliöillä (jota edustaa ihminenkin kaikkivoipaisuudessaan) on kaksi päämäärää: selviytyä ja lisääntyä. Kaikki muu on toisarvoista. Lisääntyminen on jo kampitettu onnistuneesti harhaanjohtavilla jonninjoutavuuksilla, ja syntyvyydet on romahdutettu meilläkin. Mielenkiinnolla odotan, kun toinen näistä päämääristä ja ennen kaikkea sen haastavuus yhtäkkiä nostetaankin sellaiselle tasolle, jollaista kukaan ei toisen (2.) maailmansodan jälkeen ole kokenut sivistyneiksi itseään kuvitelleissa mantereissa. Ennen kaikkea odotan erityisellä mielenkiinnolla sen myötä vanhojen ja tyyriiksi kehittyneiden MtG-korttien asemaa siinä kohdassa, kun koko maailmassa toteutetaan todennäköisesti kautta aikain härskein omaisuuden uusjako. Kuinka moni meistä pikkupoikana Marilyn Chambersista, Sekasta, Annette Havenista tai Ginger Lynnista unelmoinut pikkupoika pääsee kuvainnollisesti siinä kohdassa herkuttelemaan tuollaisen klassisen kaunottaren seurassa vielä vanhoilla päivillään vuoden 2020 jälkeen? Jos säästöpossussa on muutakin kuin ilmaa, niin kohtapuoliin mikä tahansa saattaa olla mahdollista. Mikäli sen sijaan auto kuuluu Santanderille, irtaimisto Saldo Finance Oyj:lle ja huusholli Danske Bankille, niin olen pahoillani.

Kaikki on katettu valmiiksi. Show on valmis alkamaan:
https://www.hs.fi/talous/art-2000006406802.html

Ja tästä kun ottaa kymmenen vuoden näkymän, niin saa mukavasti perspektiiviä:
https://tavex.fi/reaaliaikaiset-hintataulukot-kullalle-ja-hopealle/

Hyvää ystävänpäivää!
« Viimeksi muokattu: 14.02.20 - klo 20:35 kirjoittanut Old_Man_of_the_Sea »
"Sir, I just thought...," explained Vhati.
"Don't think," interrupted Greven. "It doesn't suit you."