Poromagia

Kirjoittaja Aihe: [Tampere] Ravnica Allegiance -prerelease TTY:llä 19.1. ja 20.1.  (Luettu 1107 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Mayza

Huomautus kaikille prelluosallistujille: käytämme vartijan pyynnöstä Sähkötalon alaovea, eli kampuksen kartassa Sähkötalon oikeaan reunaan merkitty invasymboli.

Prereleaset järjestetään la 19.1. ja su 20.1. TTY:llä SE203 salisa

Formaatti: Ravnica Allegiance -sealed. Jokainen pelaaja saa prerelease kitin. Prerelease kitin boosterien sisällöstä rakennetaan vähintään 40 kortin dekki. Basic landeja saa lisätä vapaasti, ja niitä saa turnauspaikalta.

Lauantain päiväturnauksessa pelataan 6 kierrosta, ja palkintoja saa tuloksella 4-2 tai paremmalla.
Lauantai-illan turnauksessa pelataan 4 kierrosta, ja palkintoja saa tuloksella 3-1 tai paremmalla.
Sunnuntain päiväturnauksessa pelataan 4 kierrosta, ja palkintoja saa tuloksella 3-1 tai paremmalla.

Lisäksi perjantai-iltana 18.1. pelataan FNM samassa paikassa turnauksia. Kello 17.00 Legacya. Siinä palkintoina on ilmaisia prerelease-osallistumisia.

Ilmoittautuminen:
Kunkin turnauksen kohdalle MtgSuomen kalenteriin. Linkit tapahtumien sivuille ovat viestin lopussa. Yksi käyttäjä voi ilmoittaa useamman osallistujan.

Koska jotkin kiltavalinnat saattavat olla suositumpia kuin toiset, ei kaikille voi riittää suosituinta kiltaa joka prelluun. Tämän vuoksi jokainen osallistuja saa varata yhteen prelluun haluamansa killan. Ensimmäisellä prellulla saat valitsemasi kiltasi ja myöhemmillä saat valita jäljelle jäävistä. Killan varaaminen tapahtuu kirjoittamalla ilmoittautumisen lisätietoihin haluamansa killan.
Jos jokin kilta loppuu kesken, otetaan killan ilmoittautumisjärjestyksessä valinnat. Tarkistan turnausta edeltävänä iltana kiltojen ilmoittautumisjärjestyksen. Ilmoansa voi siis muuttaa, mutta päivityksestä tulee uusi aikaleima varaukselle.

Ravnica Allegiance on seuraavat killat:
Azorius (UW),
Rakdos (RB),
Gruul (GR),
Simig (UG),
Orzhov (BW)
Lisätietoja killoista ja niiden kyvyistä löytyy mekaniikka-artikkelista.

DCI-numero: Jokaisella pelaajalla tulee olla turnauksessa DCI numero. Jos et omaa numeroa, sen saa luotua tästä osoitteesta. Tarvittaessa voimme luoda pelaajalle DCI numeron myös ennen turnausta.

Perjantain FNM (Legacy)
Lauantaipäivä (10-17.30)
Lauantai-ilta (18-22.30)
PERUTTUSunnuntaipäivä HUOM alkuaika (12-17.30)
« Viimeksi muokattu: 16.01.19 - klo 17:03 kirjoittanut Mayza »

Poissa Mayza

Saamieni tietojen mukaan olisin saamassa vain sadalle pelaajalle produktia. Atm ilmoissa on tasan 100 ihmistä.

Tästä syystä peruutan sunnuntain prellun (jossa onneksi on vain 0 ilmonnutta). Lisäksi avasin ilmoisin varasijoille ilmoittautumisen.