Poromagia

Kirjoittaja

Aihe: Bazaar (Luettu 3189 kertaa)

Poissa shazzle

Listasin korttini MCM:ään, ja ajattelin antaa niille vähän huomiota täälläkin.

Olen myymässä lähes kaikki wanhat korttini, ja varsinkin halvempia betan, legendsin ja arabian nightsin kortteja löytyy myös listan ulkopuolelta huomattavia määriä, suurin osa NM-EX -kuntoisena. Kannattaa siis kysyä, jos wanhat kortit kiinnostavat - parhaat viedään tietysti ensimmäiseksi.
Tässä siis linkki listaamiini kortteihin, ja sinne voi kannattaa vilkaista aina silloin tällöin, lisään kortteja listalle niin paljon kuin vain suinkin ehdin. Aion nostaa myyntitopicin joka kerta lisätessäni listaan kortteja.Hinnat ovat jonkin verran alakanttiin, koska tarvitsen rahaa pian, mutta en ole silti valmis tinkimään varsinkaan yksittäisten korttien kohdalla. Jonkun isomman tilauksen kohdalla voin ehkä harkita asiaa. :|

Kun tiedät mitä haluat ostaa, viestitä minulle lista haluistasi, ja katson ensi tilassa ovatko ne vielä vapaana. Hintoihin lisätään aina postikulut 1,20€ ja yli 50€ lähetykset toimitetaan joko noutona Helsingistä, tai postivakuutettuna 7,50€. Joihinkin forumin ihmisiin on enemmän luottoa kuin toisiin, ja tuossa 50€ rajassa voin mahdollisesti hyvinkin tehdä poikkeuksen jos olet minulle ennestään tuttu.